Sorteer op
 • Foto Legpuzzel 100 Stukjes
  Foto Legpuzzel 100 Stukjes

  De Foto Legpuzzel 100 Stukjes is niet te groot en niet te klein. De puzzelstukken zijn van hout en 2 mm dik. Ze zijn wat groter dan de gewone puzzelstukjes waardoor het ook voor de onervaren puzzelaars eenvoudig is om de puzzel in…

  € 24,50
 • Foto Legpuzzel 200 Stukjes
  Foto Legpuzzel 200 Stukjes

  De Foto Legpuzzel 200 Stukjes is uitermate geschikt voor kinderen die graag een grotere uitdaging willen dan de 1oo stukjes foto legpuzzel. Ook maakt het het puzzelen met een eigen foto nog leuker!

  Ook voor ouderen is deze foto…

  € 27,00
 • Foto Legpuzzel 300 Stukjes
  Foto Legpuzzel 300 Stukjes

  De Foto Legpuzzel 300 Stukjes is speciaal voor mensen die van een uitdaging houden, maar die het ook niet te makkelijk willen hebben. Het aantal stukjes is precies genoeg om jouw puzzel in een dag af te hebben. En met je eigen…

  € 32,00
 • Foto Legpuzzel 500 Stukjes
  Foto Legpuzzel 500 Stukjes

  De Foto Legpuzzel 500 Stukjes is voor iedereen die al wel eens heeft gepuzzeld, maar nog niet de uitdaging van 1000 stukjes aan durft te gaan. Het aantal stukjes is nog te overzien, waardoor deze puzzel heel goed te doen is voor…

  € 38,00
 • Foto Legpuzzel 1000 Stukjes
  Foto Legpuzzel 1000 Stukjes

  De Foto Legpuzzel 1000 Stukjes is het meest gekozen formaat en dat is niet voor niets. Met deze puzzel komt jouw favoriete foto wel heel erg mooi naar buiten.

  De 1000 stukjes Foto Legpuzzel is zelfs voor de ervaren puzzelaar een…

  € 45,00
 • Foto Legpuzzel 1500 Stukjes
  Foto Legpuzzel 1500 Stukjes

  De Foto Legpuzzel 1500 Stukjes is er speciaal voor de doorgewinterde puzzelaar. De puzzelaar die van een echte uitdaging houdt en zijn hand niet omdraait voor 15oo puzzelstukjes. Ook bij deze puzzel komt de eigen foto zeer mooi…

  € 59,00

Foto Legpuzzel bestel je simpel en snel bij Puzzlefun.nl

Puzzelen, een heerlijke bezigheid. Het werkt ontspannend, tegen stress en is gewoon heel leuk om te doen. Een echte puzzelaar heeft zeker wel een paar puzzels in de kast liggen en misschien zelfs wel een hele verzameling van een bepaald merk. 

Maar heb je ook wel eens een zelf een puzzel met je eigen foto gemaakt?

Je hebt vast ergens een foto liggen van die ene vakantie, die zoveel vrolijkheid uitstraalt, dat het gewoon zonde is dat hij in de kast of in een album zit. Hoe leuk is het dan dat je deze foto kunt laten afdrukken op een puzzel, die je daarna aan de muur kunt hangen? Of je geeft een puzzel cadeau aan oma met haar kleinkinderen erop.

Bij Puzzlefun vind je Foto Puzzels van 100, 200,300, 500, 1000 en 1500 stukjes.

De puzzelstukjes zijn gemaakt van 2 mm dik hout, dus steviger dan de klassieke legpuzzel van karton.

 

Wil je een puzzel bestellen? 

Plaats dan het gewenste formaat puzzel in je winkelmandje. Reken af op jouw favoriete manier, direct of achteraf. Wacht tot je een orderbevestiging hebt gekregen. (Heb je die niet binnengekregen? Mail me dan!)

Stuur nu jouw afbeelding o.v.v. het ordernummer naar info@puzzlefun en ik ga direct voor je aan de slag. Zorg ervoor dat de afbeelding scherp en duidelijk is. Dat komt de puzzel alleen maar ten goede!

De levertijd is afhankelijk van de fabrikant, maar over het algemeen kan het zo`n drie weken duren. 

Je wordt altijd op de hoogte gehouden en als je vragen hebt kun je me altijd bellen of mailen.

Zodra ik jouw puzzel binnen krijg, controleer ik altijd de verpakking. Ik maak hem niet open, maar als er gebreken zijn neem ik contact met je op.

Ook kan ik jouw puzzel als afbeelding gebruiken op de website, social media en in advertenties. Maar dat doe ik nooit zonder schriftelijke toestemming van jou.

© 2020 - 2024 Puzzlefun | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel