Vanaf 1 december t/m 31 december zijn de verzendkosten in prijs verlaagd. In plaats van €4,- betaal je dan €3,- voor verzenden.

Gratis verzenden geldt in die periode voor een bestelbedrag vanaf €50,-. *

 

Verzendkosten zijn niet leuk. Voor jou is het niet leuk om te betalen en voor mij is het niet leuk om te moeten vragen. Daarom neem ik een deel van de verzendkosten voor eigen rekening zodat die kosten zo laag mogelijk blijven.

Ik doe zorgvuldig mijn best de bestelling zo spoedig mogelijk bij jou af te leveren. Bestellingen die op werkdagen vóór 15.00 uur worden gedaan, verzend ik dezelfde dag. Het kan voorkomen dat een product niet op voorraad is en dan kan de levering van jouw bestelling iets langer duren. Mocht ik om wat voor reden dan ook de levertijd niet halen, dan breng ik jou hier natuurlijk zo spoedig mogelijk van op de hoogte.

In principe ben ik, nadat jouw pakketje verzonden is, niet meer verantwoordelijk voor de fouten die DHL/PostNL maakt. Mocht jouw pakketje kwijt raken, of beschadigd raken, is dat niet mijn schuld. Je mag me altijd mailen in zo `n situatie en dan kan ik gaan kijken wat ik kan doen, maar ik kan niet garanderen dat jouw pakketje alsnog gevonden of vergoed wordt. 

* Tijdens deze decemberactie gelden de verminderde verzendkosten niet voor de Puzzelborden! Omdat gratis verzenden deze periode verlaagd is naar een orderbedrag van €50,- verhoog ik tijdelijk de prijs van de puzzelborden met €10. Vanwege de afmeting zijn de verzendkosten al hoog, waarbij ikzelf al een gedeelte voor eigen rekening neem.

De vermelde prijzen zijn exclusief verzendkosten. De verzendkosten bedragen:

Nederland:

Envelop: €2,75,-

Brievenbuspakketje: €3,50

Pakket: €4,-

Puzzelbord: €10,-

Gratis voor bestellingen vanaf € 75,-

Belgie:                         

Envelop: €4,65

Brievenbuspakketje: €7,75 

Pakket tot 2  kg: €9,-

Pakket 2 - 5  kg: €12,-

Pakket 5 - 10 kg: €14,-

Pakket boven 10 kg: €17,-

Gratis voor bestellingen vanaf €90,-

Levering verloopt via de postbode of pakketbezorger van DHL. Over het algemeen zal de aflevering de eerstvolgende werkdag tussen 9:00 en 18:00 plaatsvinden. Helaas kan ik het moment van aflevering niet garanderen.

 

 

 

 

© 2020 - 2022 Puzzlefun | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel