Sorteer op
 • Chuck Pinson - The Sweet Garden 1000 Stukjes
  Chuck Pinson - The Sweet Garden 1000 Stukjes

  Een goed onderhouden tuin is een kunstwerk op zich. Het stenen huisje dient als passende achtergrond voor de gecultiveerde tuinrijen. Ook dieren geniet graag van de overvloed van de tuin en soms proberen ze zichzelf te helpen bij…

  € 11,50
 • Chuck Pinson - On Golden Shores 1000 Stukjes
  Chuck Pinson - On Golden Shores 1000 Stukjes

  Een lust voor het oog; Een tropische baai met zacht dobberende bootjes terwijl de achtergrond een waar kleurenspektakel weergeeft met al die schitterende huisjes.

  Afmeting: 68 x 49 cm.

  € 11,50

Chuck Pinson puzzels bestel je veilig en snel op Puzzlefun.nl

Chuck heeft het vermogen om prachtige scenes te creeren die je naar idyllische plekken brengen en een beetje rust bieden te midden van deze vaak chaotische wereld. Zijn liefde voor schoonheid, natuur, nostalgie en het etherische komt tot uiting in zijn dramatische interpretaties van de schoonheid die we om ons heen ervaren en waarnemen. Of het nu gaat om de weergave van vriendelijke gemeenschappen, vervlogen tijden of de grootsheid van het platteland, Chuck wil je naar de plek brengen waar je het water kunt voelen stromen, de vogels kunt horen fluiten en het zachte gras of de kleurrijke bloemen bijna kunt aanraken.

© 2020 - 2024 Puzzlefun | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel