Over mij

Mijn naam is Maja en ik ben de oprichtster van Puzzlefun en ik woon in Barneveld. Dit jaar (2023) zijn mijn man en ik 27 jaar bij elkaar waarvan 17 jaar getrouwd. Samen hebben we een zoon (2007) een Duitse Herder (2014) die soms denkt dat hij nog een puppy is en een kat (2021) die graag de hond achterna zit.

 

Jaren geleden heb ik gewoon in loondienst gewerkt van 9 tot 5. Later ging daar 1 dag vanaf en toen mijn zoon werd geboren ging daar nog een dag vanaf. 

Vanaf het moment dat je moeder wordt wil je maar 1 ding: Bij je kind zijn. Dus als hij ziek was, was ik ook de eerste die zei: Ik blijf wel thuis! Maar zoals we dat wel weten met kinderen, die zijn wel vaker ziek dan 1 keer per jaar, dus mijn werkgever was er niet zo heel blij mee als ik weer afbelde omdat mijn kind ziek was.

Vanaf dat moment begon ik te dromen over iets voor mezelf. Iets waarbij ik thuis kon blijven, maar wel iets kon doen wat ik leuk vond. Waar ik mijn eigen tijd mee in kon delen. 

Toen ben ik een aantal jaar geleden begonnen met het idee van een webshop. Wat wilde ik verkopen? Waar worden mensen blij van? Toen ik later ook nog eens van baan wisselde waarbij ik bijna net zoveel uur maakte, maar waarbij ik wel veel meer thuis was heb ik het nog verder uitgewerkt.

Het idee achter de webshop is dat ik zelf heel graag puzzel en niet alleen volwassenen blij wil maken met een puzzel maar ook kinderen. De Jan van Haasteren Junior collectie is speciaal voor kinderen vanaf 5 jaar.

Op mijn facebookpagina vind je updates en nieuwtjes en soms kom ik met een leuke actie.

Af en toe staat Puzzlefun ook op de markt. Kijk in de marktagenda voor alle data.

Ik vind het superleuk om alle bestellingen netjes te verpakken en rij dan ook `s middags met gepaste trots naar een pakket pick-up point om alles af te leveren. 

Sinds 1 augustus 2023 hebben we de schuur achter het huis verbouwd tot een klein winkeltje. Het logeerkamertje groeide uit zijn voegen en ook in de woonkamer stonden veel te veel dozen met puzzels. Nu staat alles bij elkaar, netjes in stellingen en kunnen julie zelf een leuke puzzel uitzoeken. In het winkeltje geldt een standaard korting van 10%.

Ik streef ernaar mijn klanten blij te maken en ik zal dan ook alles in het werk stellen om dat te bereiken. Als jullie behoefte hebben om in contact te komen, hetzij omdat er iets mis is gegaan met de bestelling, of om te laten weten dat jullie blij zijn dat je pakketje zo snel is aangekomen, krijgen jullie geen 10 verschillende mensen aan de telefoon, maar komen jullie direct in contact met mij. 

De naam `Puzzlefun` is overigens ook niet zomaar gekozen. Ik, en veel mensen met mij, beleef veel plezier aan puzzelen. Daarom bedank ik altijd iedereen die een bestelling doet persoonlijk en wens ze `veel puzzelplezier`.

Liefs Maja

 

 

 

 

Puzzlefun is bekend van: 

Puzzlefun bekend van RTL4Puzzlefun bij Omroep Gelderland Radio

 

 

Puzzlefun

Koekoekstraat 15,

3772 AP, Barneveld.

06 49409480

info@puzzlefun.nl

KvK: 69702268

BTW-ID: NL002149134B55

 

© 2020 - 2024 Puzzlefun | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel