Over mij

Mijn naam is Maja en ik ben de oprichtster van Puzzlefun en ik woon in Barneveld. Dit jaar (2023) zijn mijn man en ik 27 jaar bij elkaar waarvan 17 jaar getrouwd. Samen hebben we een zoon (2007) een Duitse Herder (2014) die soms denkt dat hij nog een puppy is en een kat (2021) die graag de hond achterna zit.

 

Jaren geleden heb ik gewoon in loondienst gewerkt van 9 tot 5. Later ging daar 1 dag vanaf en toen mijn zoon werd geboren ging daar nog een dag vanaf. 

Vanaf het moment dat je moeder wordt wil je maar 1 ding: Bij je kind zijn. Dus als hij ziek was, was ik ook de eerste die zei: Ik blijf wel thuis! Maar zoals we dat wel weten met kinderen, die zijn wel vaker ziek dan 1 keer per jaar, dus mijn werkgever was er niet zo heel blij mee als ik weer afbelde omdat mijn kind ziek was.

Vanaf dat moment begon ik te dromen over iets voor mezelf. Iets waarbij ik thuis kon blijven, maar wel iets kon doen wat ik leuk vond. Waar ik mijn eigen tijd mee in kon delen. 

Toen ben ik een aantal jaar geleden begonnen met het idee van een webshop. Wat wilde ik verkopen? Waar worden mensen blij van? Toen ik later ook nog eens van baan wisselde waarbij ik bijna net zoveel uur maakte, maar waarbij ik wel veel meer thuis was heb ik het nog verder uitgewerkt.

Het idee achter de webshop is dat ik zelf heel graag puzzel en niet alleen volwassenen blij wil maken met een puzzel maar ook kinderen. Dus ook voor de allerkleinsten heb ik een collectie legpuzzeltjes samengesteld. Ik vind het superleuk om al die bestellingen netjes te verpakken en rij dan ook `s middags met gepaste trots naar een pakket pick-up point om alles af te leveren. 

Op mijn facebookpagina probeer ik een keer per maand een actie te bedenken. Zo heb ik Kerst 2020 een adventskalender online geplaatst en via social media heeft dat goed uitgepakt. Ik vond het erg leuk om te doen. 

Af en toe staat Puzzlefun ook op de markt. Kijk in de marktagenda voor alle data.

Ik streef ernaar mijn klanten blij te maken en ik zal dan ook alles in het werk stellen om dat te bereiken. Als klanten behoefte hebben om in contact te komen, hetzij omdat er iets mis is gegaan met de bestelling, of om te laten weten dat ze blij zijn dat hun pakketje zo snel is aangekomen, krijgen ze geen 10 verschillende mensen aan de telefoon, maar komen ze direct in contact met mij. 

De naam `Puzzlefun` is overigens ook niet zomaar gekozen. Ik, en veel mensen met mij, beleef veel plezier aan puzzelen. Daarom bedank ik altijd iedereen die een bestelling doet persoonlijk en wens ze `veel puzzelplezier`.

Liefs Maja

 

Maja Van Puzzlefun Op De Markt

 

 

 

Puzzlefun is bekend van: 

Puzzlefun bekend van RTL4Puzzlefun bij Omroep Gelderland Radio

© 2020 - 2023 Puzzlefun | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel