Ontbrekende puzzelstukjes...

Niets is zo frustrerend om erachter te komen dat je Jan van Haasteren niet compleet is. Met bloed, zweet en tranen en waarschijnlijk ook met een hoop plezier ben je aan de puzzel begonnen om er aan het eind achter te komen dat je een of twee stukjes mist.

Helaas heb ik zelf geen losse stukjes liggen. De puzzels die in binnen krijg van de fabrikant zijn allemaal gloednieuw en (tot nu toe) allemaal geseald. Daarbij zitten de stukjes ook nog eens verpakt in een aparte zak.

Misschien is er een stukje van tafel gevallen en heb je hem ongezien opgezogen, of de kat is ermee aan de haal gegaan. Maar ook bij de fabrikant kan er iets mis zijn gegaan. Hoe dan ook, het is gewoon vervelend als je een stukje mist. De puzzel is gewoon niet af met zo`n gat ertussen. Omdat ik weet hoe vervelend het is, wil ik je op weg helpen om dat ene ontbrekende stukje terug te krijgen.

1. Je mist een stukje van een nieuwe Jan van Haasteren puzzel en je hebt het bonnetje nog(Als je het bonnetje kwijt bent of niet meer kunt vinden en je hebt hem bij Puzzlefun gekocht, stuur dan even een mailtje naar info@puzzlefun.nl  en vermeld om welke puzzel het gaat en in welke periode je hem ongeveer gekocht hebt, dan stuur ik je de aankoopbon gewoon even opnieuw toe)

Ga naar de website van Jumbo; Jumbo - Contact

* Bij de eerste vraag `Voor wie is de vraag bedoeld?` kies je `Klantenservice`.

* Bij de tweede vraag `Waar gaat de vraag over?` kies je `Ontbrekende puzzelstuk`.

* Vul het formulier zo volledig mogelijk in.

* Bij `Bestand kiezen` kies je een kopie van het aankoopbewijs.

 

2. Je mist een stukje van een Jan van Haasteren puzzel tot en met 2000 stukjes:

Ga naar de website van Ontbrekende Stukjes.

Een activiteitencentrum voor volwassen mensen met een handicap, chronische ziekte of een andere beperking heeft in 2018 een project opgezet om van inclompete puzzels, complete puzzels te maken. Zij zetten zich elke dag in om dat ene ontbrekende stukje te vinden en op te sturen tegen een kleine vergoeding.

Op de site staat ook een instructie filmpje van wat je precies moet doen.

3. Je mist een stukje van een Jan van Haasteren puzzel van 3000 of 5000 stukjes: 

Stuur een email naar gekvanjvh@ziggo.nl met in die email:

* Een scherpe, goed belichte foto van recht van boven met ongeveer 7 stukjes aan elke kant van het gat.

* Geen overzichtfoto.

* Een foto van de linkeronderhoek (10 x 10 stukjes)

* Je naam en adres.

Voor deze service wordt een kleine bijdrage gevraagd. €1,00 voor de verzendkosten. €1,00 voor het eerste stukjes en €0,50 voor ieder volgend stukje tot een maximum van 10 stukjes.

Je kunt je misschien wel indenken dat het een hele klus is om het juiste ontbrekende stukje te vinden. Van sommige puzzels zijn wel 20 verschillende snijmallen! Dus welke optie je ook kiest, heb even geduld als je even niets hoort.

© 2020 - 2023 Puzzlefun | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel

WEGENS DRUKTE BIJ DE POST KAN JE BESTELLING VERTRAGING OPLOPEN.