Sorteer op
 • Nieuw

  Gibsons - Dressmaker`s Daughter 500 XL
  Gibsons - Dressmaker`s Daughter 500 XL

  Gibsons legpuzzel van 500 XL stukken.

  De dochter van de kleermaakster bewonderd de jurk die haar moeder voor haar maakte in de spiegel.

  Maat: 68 x 49 cm.

  € 18,00
 • Nieuw

  Gibsons - Story Time 1000 Stukjes
  Gibsons - Story Time 1000 Stukjes

  Barney`s is niet zomaar een boekenwinkel. Het is een dagje uit met familie, een kans om bij te praten met vrienden, of een gelegenheid om een middag weg te zijn terwijl je de nieuwste roman van je favoriete auteur leest.

  Gibsons…

  € 18,50
 • Nieuw

  Gibsons - Gardener`s Delight 1000 Stukjes
  Gibsons - Gardener`s Delight 1000 Stukjes

  In het plaatselijke tuincentrum is van alles te doen. Terwijl Polly en haar man planten inslaan voor hun tuin, kiezen de kinderen hun favoriete potten. En natuurijk zou geen reis compleet zijn zonder een stop bij de theesalon voor…

  € 18,50
 • Nieuw

  Gibsons - Clocktower Market 1000 Stukjes
  Gibsons - Clocktower Market 1000 Stukjes

  Het is marktdag en dat betekent dat Benjamin en Lucy met de rode bus naar de stad gaan. Terwijl moeder proviand inslaat vinden de kinderen het leuk om bij te praten met hun vrienden in Wendy`s Cafe en een geglazuurd broodje te…

  € 18,50

Gibsons Puzzels kopen bij Puzzlefun.

Als je houdt van oude Engelse nostalgische taferelen met warme kleuren, stop dan maar met zoeken. Je hebt zojuist gevonden wat je zocht.

Brits familiebedrijf

Vanaf de oprichting in 1919 is Gibsons actief met de verkoop van legpuzzels en spellen. Pas in de jaren `80 introduceerde Gibsons zijn eerste legpuzzel. Het resultaat was een hoogwaardige, 100% gerecycled karton en stevige dozen bedrukt in koningsblauw. Gibsons had oorspronkelijk maar zes puzzels in het assortiment met luchtfoto`s van bekende Britse bezienswaardigheden. Tegewoordig is het assortiment uitgegroeid tot meer dan 250 titels. Inmiddels staat de 4 generatie achter het roer, de achterkleindochter van de oprichter Harry Percy Gibsons.

Enorm populair

Elke maand maken duizenden mensen een puzzel van dit populaire merk. Gibsons Puzzels zijn op dit moment zelfs de meest verkochte puzzels van het afgelopen jaar.

© 2020 - 2021 Puzzlefun | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel