Sorteer op
per pagina
 • Gibsons - Sunset Over Paris 1000 Stukjes
  Gibsons - Sunset Over Paris 1000 Stukjes

  De ondergaande zon verlicht de prachtige stad Parijs. Terwijl bewoners onderweg naar huis zijn na een avond in La Maison Rose, dwalen de honden over de natte trottoirs, in de hoop op restjes van de plaatselijke restaurant voordat…

  € 20,00
 • Gibsons - Gerty`s Garden Retreat 1000 Stukjes
  Gibsons - Gerty`s Garden Retreat 1000 Stukjes

  Een uitstapje naar het tuincentrum is nooit een rustige aangelegenheid als deze brutale katten in de buurt zijn! Terwijl Sid, de rode kater de graslelie inspecteert, nemen Beryl en Dougie de gele fauteuil over.

  Afmeting: 68 x 49…

  € 20,00
 • Gibsons - Romance On The River 1000 Stukjes
  Gibsons - Romance On The River 1000 Stukjes

  Wat is er romantischer dan een wandeling maken langs de Theems tijdens een warme zomerbui? Jonge geliefden, hand in hand, laten Londen om hen heen stralen. Zelfs de aanzienlijke Big Ben en Houses Of Parliament lijken minder…

  € 20,00
 • Gibsons - Paw Drops & Sugar Mice 1000 Stukjes
  Gibsons - Paw Drops & Sugar Mice 1000 Stukjes

  Drie ondeugende kittens zijn losgelaten in de snoepwinkel van opa Tom. Zullen ze zich een weg kunnen banen door alle Paw Drops, Catbury`s Chocolade en Sugar Mice voordat mama wakker wordt?

  Afmeting: 68 x 49 cm.

  € 20,00
 • Gibsons - Puss In Books 1000 Stukjes
  Gibsons - Puss In Books 1000 Stukjes

  Kunstenaar Judith Yates maakte haar Gibsons debuut met deze komische puzzel waarop katten zijn afgebeeld. Tussen de boeken liggen ze te slapen,zijn ze aan het spelen of genieten ze van de rust. Als katten verhalen konden…

  € 20,00
 • Gibsons- Castle Cutaway 1000 Stukjes
  Gibsons- Castle Cutaway 1000 Stukjes

  Kijk mee door de muren van ons fantasiekasteel, het is de ideale schuilplaats voor wanneer vijanden aanvallen! Er is een pijl en boog om ongewenste aanvallers te waarschuwen, terwijl de drukte van dit kasteel in elke kamer en…

  € 20,00
 • Gibsons - The Old Sweetshop 1000 Stukjes
  Gibsons - The Old Sweetshop 1000 Stukjes

  De snoepwinkel in het dorp is de enige plaats om je zakgeld uit te geven. Met rijen planken die tot de rand gevuld zijn met lollies, toffees en losse snoepjes om naar keuze een zak mee te vullen. Wat zou jij kiezen?

  Afmeting: 68…

  € 20,00
 • Gibsons - Drifting Downstream 100 XXL Stukjes
  Gibsons - Drifting Downstream 100 XXL Stukjes

  Er is geen beter manier om een zondag door te brengen dan bovenop een rondvaartboot, kijkend naar de wereld die voorbijgaat naast je harige beste vriend.

  Afmeting: 34 x 49 cm.

  De stukjes in deze 100 XXL puzzels zijn vijf keer…

  € 13,50
 • Gibsons - Make Some Noise 1000 Stukjes
  Gibsons - Make Some Noise 1000 Stukjes

  Laat...je... horen!! Iedereen heeft zich verzameld om de headline-act op het zomerfestival te zien. Van vuurwerk tot vlaggen, funky hoeden en verkleedkleding, het festival is de perfecte plek om te dansen alsof niemand…

  € 18,50
 • Gibsons - First Catch 1000 Stukjes
  Gibsons - First Catch 1000 Stukjes

  Als de zon opkomt op een nieuwe dag in Mevagissey, proberen Ben en Thomas gretig de eerste vangst van de dag binnen te hengelen.

  Afmeting: 68 x 49 cm.

  € 18,50
 • Gibsons - Steep Hill 1000 Stukjes
  Gibsons - Steep Hill 1000 Stukjes

  Steep Hill, Lincoln, werd in 2011 door de Academy of Urbanism uitgeroepen tot de beste straat van Groot Brittanie. Zoals de naam al doet vermoeden, heeft de straat een opmerkelijke steile helling. Het werd oorspronkelijk gebouwd…

  € 18,50
 • Gibsons - Feline Frenzy 1000 Stukjes
  Gibsons - Feline Frenzy 1000 Stukjes

  Snel naar buiten gaan om een vaas met verse rozen te verzamelen voordat haar gasten arriveren, was niet een van Anna`s verstandigste beslissingen.

  Terwijl ze afwezig haar rozenstruik snoeit, richt haar kluwen katten een ravage…

  € 18,50
 • Gibsons - Robin Hood`s Bay 1000 Stukjes
  Gibsons - Robin Hood`s Bay 1000 Stukjes

  Het is laat in de middag in Robin Hood`s Bay, wat betekent dat het tijd is om naar huis te gaan en om te kleden voor de thee. De vissers mogen dan voor een dag klaar zijn, dit weerhoudt de kleintjes er niet van om krabben te…

  € 18,50
 • Gibsons - Beads & Buttons 1000 Stukjes
  Gibsons - Beads & Buttons 1000 Stukjes

  Heb je een jurk die moet worden ingenomen of misschien wat gordijnen die moeten worden aangepast? Joyce`s Fournituren is precies de plek die je nodig hebt.

  Van vloer tot plafond, van prachtige stoffen en prachtige linten, het is…

  € 20,00
 • Gibsons - Bourton On The Water 1000 Stukjes
  Gibsons - Bourton On The Water 1000 Stukjes

  Bourton-on-the-Water is een charmant Engels dorp gelegen aan de rivier de Windrush. Het staat bekend als het Venetië van de Cotwolds en is een van de meest populaire toeristische plekken in de regio.

  Elegante 18e-eeuwse bruggen…

  € 18,50
Sorteer op
per pagina

    Gibsons Puzzels bestel je veilig en snel bij Puzzlefun.nl

 

Als je houdt van oude Engelse nostalgische taferelen met warme kleuren, stop dan maar met zoeken. Je hebt zojuist gevonden wat je zocht.

Brits familiebedrijf

Vanaf de oprichting in 1919 is Gibsons actief met de verkoop van legpuzzels en spellen. Pas in de jaren `80 introduceerde Gibsons zijn eerste legpuzzel. Het resultaat was een hoogwaardige, 100% gerecycled karton en stevige dozen bedrukt in koningsblauw. Gibsons had oorspronkelijk maar zes puzzels in het assortiment met luchtfoto`s van bekende Britse bezienswaardigheden. Tegewoordig is het assortiment uitgegroeid tot meer dan 250 titels. Inmiddels staat de 4 generatie achter het roer, de achterkleindochter van de oprichter Harry Percy Gibsons.

Enorm populair

Elke maand maken duizenden mensen een puzzel van dit populaire merk. Gibsons Puzzels zijn op dit moment zelfs de meest verkochte puzzels van het afgelopen jaar.

© 2020 - 2022 Puzzlefun | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel