Het ideale opbergsysteem voor legpuzzels

Artikel 2 van 10

Ik ben dol op puzzelen. Mijn favorieten zijn op nummer 1 de Wasgij puzzels.

Heerlijk om gewoon een puzzel in elkaar te leggen waarvan je niet weet hoe het eruit komt te zien. Daarna volgt de Falcon puzzel, met die nostalgische plaatjes. En alle kerst puzzels, ongeacht welk merk. Ik ben dan ook dol op kerst. 

Het probleem met puzzelen is alleen: De hele tafel wordt in beslag genomen. Als de puzzel binnen een dag af is hoeft dat geen probleem te zijn. Maar over het algemeen doe je er toch meerdere dagen over. En soms komt er onverwacht iets tussen waarbij je de tafel nodig hebt. Of waardoor je sowieso niet aan puzzelen toe komt maar wel de grijpgrage handjes van een kleuter binnen puzzelbereik hebt. Om over de grijpgrage klauwtjes van een bepaald huisdier maar te zwijgen.

Daarop heeft mijn man een puzzelbord met deksel voor mij gemaakt. Ideaal!

Houten Puzzelbord Met Deksel

Als ik even geen tijd heb, of de tafel nodig heb, schuif ik de deksel erop en ik leg het puzzelbord zo onder de bank of salontafel. Na een tijdje kwamen er vragen van familie en vrienden, die ook graag puzzelen en na nog een aantal borden voor hen gemaakt te hebben besloten we om het Houten Puzzelbord voor Puzzlefun te gaan maken. En ik kan je vertellen, het is af en toe puzzelen om aan de vraag te voldoen. 

Inmiddels zijn er ook Puzzelborden voor 1500 stukjes verkrijgbaar.

Ik krijg ook heel vaak de vraag of er Puzzelborden zijn voor grotere puzzels. Deze maken wij niet, want dan worden ze wel erg groot en het versturen daarvan gaat een duur grapje worden. 

© 2020 - 2024 Puzzlefun | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel