Puzzlepunten sparen bij Piggy met Puzzlefun

Puzzlepunten (Piggy)

 

Trouwe klanten, daar moet je zuinig op zijn. Omdat ik dankbaar ben voor elke nieuwe klant, heb ik besloten een puntensysteem toe te voegen aan de webshop.

Hoe werkt het sparen:

Als je via de webshop een bestelling plaatst en je emailadres invult, kun je Puzzlepunten (Piggy) sparen. Iedere euro die je besteedt is 1 punt waard. 

200 punten is €5,00 waard.

400 punten is €10,00 waard.

Waar kan ik mijn punten bekijken:

Als je inlogt op puzzlefun.app.piggy.eu kun je kijken hoeveel punten je hebt gespaard. Als je de link aanklikt wordt er gevraagd naar je emailadres waarmee je je Piggy account hebt geregistreerd. Daarna wordt er gevraagd naar een inlogcode. Die code is naar je emailadres gestuurd. 

Hoe werkt het innen:

Als je 100 punten hebt gespaard kun je die verzilveren voor €5,00 korting op je bestelling. Voor het bedrag wat overblijft na de korting krijg je uiteraard ook weer Puzzlepunten.

Kan ik gespaarde punten inwisselen voor contant geld of aan iemand anders geven:

Gespaarde punten hebben geen contante waarde. Dit geldt ook voor artikelen die worden gerourneerd waarbij punten voor korting zijn ingeleverd. Ook zijn ze niet overdraagbaar omdat ze aan jouw persoonlijke account zijn gekoppeld.

Kan ik meerdere kortingscodes gebruiken:

Het is niet mogelijk om meerdere kortingscodes te gebruiken. Maar wees gerust, je Puzzlepunten blijven gewoon staan en kun je een volgende keer inwisselen.

Hoe werkt het met retourneren en Puzzlepunten (Piggy):

De punten die je met het artikel (dat je wilt retourneren) gespaard hebt, worden door mij van je account afgehaald nadat ik je retour heb ontvangen. Heb je Puzzlepunten (Piggy) ingewisseld voor korting, dan worden deze door mij weer bijgeboekt op jouw account.

Meer informatie over Piggy

Piggy maakt sparen heel makkelijk. Met de Piggy App henb je een spaarsysteem bij de hand die je bij meer dan 8500 locaties in Nederland kunt gebruiken. Ook bij Puzzlefun! Het doel is om klanten te belonen voor hun komst en loyaliteit naar de desbetreffende winkel.

Het spaarsysteem houdt in dat je per webshop/winkel punten spaart en deze alleen kunt inwisselen waar je ze ook hebt verdiend. Per webshop/winkel kun je zien hoeveel punten je gespaard hebt. Deze punten kun je altijd inzien wanneer je inlogt bij de app van Piggy.

 

© 2020 - 2022 Puzzlefun | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel